NYHEDER FRA SELECTED FEMME

INTERIOR STYLING – STILLEBEN

s8 s7 s6 s5 s4 s3 s2 s1Billeder herfra

Et styling-tip, som jeg personligt er ret vild med, er stillebens. Stillebens i alle afskygninger. Det er i denne sammenhæng, at alle de nips og andre pyntegenstande kan få en lidt anden opmærksomhed, end hvis de bare stod på en hylde eller i en vindueskarm.

Det perfekte stilleben:

Et stilleben fungerer rigtig godt, når det er holdt i samme farver, farvenuancer og/eller former. Det skaber et stilfuldt stilleben. For er man ikke opmærksom på dette, kommer det hurtigt til at se rodet ud. Et stilleben er jo netop en lille dekoration eller udstilling, så der skal være et slags tema for dette lille område. Ejer man endnu ikke et stilleben, men har lyst til at springe ud i det, synes jeg ovenstående billeder er ret inspirerende. Første stilleben er i øvrigt stylet af bloggeren Emily Salomon, og du kan få tips til, hvordan man styler et stilleben ovre på hendes blog lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHEDER FRA SELECTED FEMME