ZARA AW14 COLLECTION

BOLIGLIV PRÆSENTERER: 7 FLEKSIBLE IDEER TIL DINE BILLEDER

b11: Første løsning er, at placere sine små kunstværker på clipboards. Her i A4 størrelse i sort pap.

 

b22: Anden løsning kunne være at placere sine billeder o. lign. i klare akrylkasser. Brugbar løsning, idet du nemt kan skifte billederne ud, når der skal ske noget nyt. De såkaldte brochureholdere kan blandt andet købes på Skiltex.dk.

b33: Tredje løsning er at hænge et magnetisk felt op på væggen, hvorpå du kan hænge billeder, magneter med mere. Ydermere kan man som på ovenstående billede lave flere firkanter med f.eks. tavlemaling, eller bare som kunst. Med tavlemalingen kan hele familien være kreativ.

b44: Næste løsning er måske kendt i forvejen, men er en nem og billig løsning til ophængning af billeder og kunstværker. Denne ophængning klares med japansk tape (eller lign. f.eks. fra Søstrene Grene). Tapen kan nemt tages af, uden at ødelægge væggen, så en udskiftning kan ske så ofte man har lyst.

b55: Endnu en nem og billig løsning skal findes med en snor og klips. Hæng en kraftig snor op så tæt på væggen som muligt. Klips påsættes, og billeder og andet kreativt kan nu hænges op til udstilling. Klips kan købes i IKEA.

b66: Anden sidste løsning kræver ikke en investering i noget som helst. Der er nemlig tale om en fin, simpel løsning kanten. Billedkanten. De fleste ligger nok inde med rammer fra IKEA med bred kant. Denne idé går på, at bruge kanten som hylde til nips, små figurer o. lign. Det handler dog om at udvælge få ting, gerne i samme farver, så det ikke ser rodet ud.

b77: Den sidste løsning er en magnetisk glasplade, eller den såkaldte chatboard. På chatboardet kan både tegnes på, og så er det magnetisk. Hermed er der flere løsninger, hvor der både kan hænges familiebilleder op, men også f.eks. kan skrives en indkøbsliste. Kun fantasien sætter grænser!

Se hele artiklen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZARA AW14 COLLECTION