RESIDENTIAL BEACH HOUSE RENOVATION

LIVINGROOM WALLS

w1w2w3w4w5w6w7w8

 

Når det kommer til indretning af stuen, køkkenet, børneværelset eller et hvilket som helst andet rum, kan det være lidt uoverskueligt at finde ud af, hvad der skal hænges op på væggene. Jeg har i dette indlæg valgt at sætte fokus på stuen, hvor jeg har hentet inspirationsbilleder til vægdekoration. Ovenstående billeders fokus er på det, som er oppe i tiden lige nu. Der er mange andre muligheder for at være kreativ. Disse inspirationsbilleder er blot eksempler på, hvordan det kan gøres.

Farvekoordinering

Hvis I læste med tidligere på måneden, viste jeg eksempler på stillebens, som er små udstillinger til blandt andet stuen (Se indlægget her). Her var et af rådene til projektet, at holde udstillingen i samme farvenuancer sådan, at udstillingen ikke kom til at fremstå rodet. Det er akkurat samme råd jeg vil give i denne sammenhæng. Brug f.eks. udelukkende sorte rammer til en udstilling af billeder på en væg i stuen, så der skabes orden i helhedsindtrykket. Farvekoordineringen kan altså være en vigtig faktor i dette tilfælde. Det vigtigste er selvfølgelig, at væggens ophæng, hvad end det er billeder, spejle, bogstaver mv., er personlig. Den skal gerne fortælle lidt om, hvem  der bor i hjemmet.

Held og lykke med projektet.

Billederne fandt jeg her.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RESIDENTIAL BEACH HOUSE RENOVATION