INSPIRATION: BRING NATURE INSIDE

nature12

nature11

ELLE Decoration 0613StylingBilderTrendKråkvikD'Orazio

nature9

nature8

nature7

nature6

nature5

nature4

nature3

nature2

nature1Natur, er en af de længerevarende tendenser inden for boligindretning. Det gælder alt lige fra planter i stuen, diy-projekter med alt godt fra naturen og panoramaudsigt ud over naturen. Naturen er en naturlig del af mennesket.

Der er indenfor de seneste år kommet en ny tendens i det danske samfund. Den sætter fokus på den del af den danske kultur, som drejer sig om landlivet. Det bekræftes bl.a. ved livsstilsprogrammer, så som Bonderøven og programserien med Camilla Plum under samme navn. Det er programmer, som handler om det gode liv på landet og selvforsyning. ‘Landet’ er så at sige blevet det nye sort. Både indendørs og udendørs er der interesse for planter, grønt og som førnævnt selvforsyning i det hele taget.

Ovenstående billeder er eksempler på, hvordan man kan bruge naturen i sit hjem. Kun fantasien sætter grænser. Der er inspiration at hente, uanset om man vil inddrage naturen som en stor eller minimal del af indretningen.

Billeder fra Pinterest.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL SALG: MODERNE TRÆHUS