INSPIRATION: HOME OFFICE

DIY – QUOTES


q 3

q 4

q 5

q 7

q 6

q 8

quote

q 2Citaterne kan findes her og her

Forleden bestemte jeg mig for at lave mine egne citater til min ret så tomme væg i min lejlighed. Lige nu hænger der kun et billede af Julie Hyld, (som i øvrigt er ualmindelig fedt!) og det er som om, at der mangler noget. I går fandt jeg så via nettet citater, som jeg selv skrev ind i et worddokument og printede ud. Indtil videre er temaet sort/hvid, og det har jeg tænkt at holde ved, udover et par billeder eller citater i farve. I den anledning, har jeg fundet sjove og inspirerende citater frem, som måske kan inspirere andre til at kaste sig over samme lille projekt. Det er i hvert fald lidt sjovere at kigge på.

Billedet, som jeg har hængende nu, er dette.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: HOME OFFICE