BO BEDRE PRÆSENTERER: MODERNE RANCH PÅ DEN JYSKE HEDE

GENERATOR BERLIN MITTE HOSTEL, BERLIN

Be 1

Be 2

Be 3

Be 4 Be 5

Be 6 Be 7

Be 8

Be 9

Be 10

Book her

Jeg har overvejet at tage en smuttur til Berlin engang efter endt bachelorskrivning – selv eller med ledsager. Har kigget på utallige hostels og hoteller allerede, men dette tiltrækker for alvor min opmærksomhed. Det er selvfølgelig ikke på hotellet at jeg vil opholde mig det meste af tiden. Det er dog alligevel rart at vide, at man har et ordentligt hotel eller hostel i vente når man skal i seng.

Hotellet her er ret farverigt indrettet, og er tilpas afslappet, som jeg specielt godt kan lide ved netop hostels. Hoteller kan ofte være lidt for “pæne”. Det ligger maks et par kilometer fra Banegården, så placeringen er heller ikke at kimse af. Hvad jeg skal se i Berlin ved jeg endnu ikke. Men når jeg har bestemt mig for at rejse, vil jeg med sikkerhed lave en plan for, hvad jeg skal nå at se. Jeg regner med ca. to til tre overnatninger.

Sidder der nu nogen derude, som kender Berlin ekstra godt og har gode tips til, hvad man er nødt til at opleve, så smid en besked.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BO BEDRE PRÆSENTERER: MODERNE RANCH PÅ DEN JYSKE HEDE