BO BEDRE PRÆSENTERER: MODERNE RANCH PÅ DEN JYSKE HEDE

BB 1 BB 2 BB 3 BB 4 BB 5 BB 6 BB 7 BB 8 BB 9 BB 10 BB 11 BB 12 BB 13 BB 14 BB 15Se mere her

Da jeg i maj måned købte Bo Bedres femte magasin (for dette år), det såkaldte ‘Guldnummer’, havde jeg store forventninger til det. Jeg forventede – som jeg i øvrigt altid forventer – et magasin spækket med designnyheder og inspiration til boligindretningen. Det kunne jeg sætte kryds ved. Hvad jeg ydermere forventede, og tilmed fik opfyldt, var reportager med boliger, som inspirerer og overrasker. Jeg kunne have valgt andre boliger, blandt andet to boliger, som skal inddrages i mit bachelorprojekt. Men på Bo Bedres facebookside, viste de endnu engang ovenstående “ranch” frem, og jeg genså for anden gang denne helt unikke bolig, og måtte gøre plads til den her på bloggen.

Jeg tror ikke, at jeg har set noget lignende, og agter dermed heller ikke at sammenligne boligen med nogle andre. Grunden ved Herning kan nu prale af, at have rummet to kontrastfulde boliger. Først en traditionel ældre gård, der nu er revet ned til fordel for denne moderne betonvilla. 350m2  af beton, glassten, klinker, stål og træ.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS LEJLIGHED: INDBYDENDE PERLE