DETAIL OF THE DAY: ROUGH WALL

TAG MIG MED TIL GRÆKENLAND

santo 1

santo 2

sano 3

santo 4

santo 5

 

Jeg er netop nu i gang med at skrive mit bachelorprojekt. Det er enormt dårlig timing fra SDU’s side i Odense, at det skal gøres over sommerferien. Men okay. Jeg prøver at få noget ud af den sol, som vi har her i Danmark. Jeg blev dog mindet om endnu engang, at jeg ikke kommer på ferie, da ovenstående billeder fra et helt fantastisk hotel i Grækenland tonede frem på min facebooksides opslagstavle. Det var onlinemagasinet, Architecture & Design, der stod bag opslaget. Jeg er generelt svært glad for Grækenlands arkitektur, og dette hotel, Grace Santorini Hotel, er ingen undtagelse. De rene linjer, blå hav, naturen og generelt kulturen i Grækenland er blandt andet, hvad der tiltrækker mig.
Se i øvrigt fine anmeldelser af hotellet og flere billeder af hotellet her.

2

  • Victoria Johansen

    Wow, hvor ser det bare alt for fantastisk ud!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DETAIL OF THE DAY: ROUGH WALL