UDSALG HOS NORMANN COPENHAGEN

GET INSPIRED: 10 KITCHENS

kitchen1 kitchen2 kitchen3 kitchen4 kitchen5 kitchen6 kitchen7 kitchen8 kitchen9 kitchen10

Det er ingen hemmelighed, at jeg har stor passion for indretning. Derfor er jeg også meget optaget af at få inspiration indenfor området. Derunder er særligt husets centrum, nemlig køkkenet, et af inspirationskilderne. Det er for flere familier, par, singler og andre i køkkenet, man opholder sig mest. Derfor skal køkkenet gerne være indbydende, og give lyst til at lave god mad, samtale og lave andre aktiviteter. Personligt, kan jeg godt lide, at køkkenet ikke er holdt udelukkende i hvidt. Der må gerne være noget, som bryder det hvide, f.eks. med en rå mur, eller med en farvet bordplade som kontrast. Dog, skal køkkenet være lyst og rent, og der skal være plads til også at invitere gæster til middag. Ovenstående billeder, er ti bud på, hvordan et køkken kunne se ud. Ikke alle har plads til ti gæster, men hvad de alle har til fælles, er deres indbydende indretning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSALG HOS NORMANN COPENHAGEN