FYLDIG OG MED FORMER - GÆSTEHUSET, MIDT I SKOVEN

INSPIRATION: HOME OFFICE

office 1 office 2 office 3 office 4 office 4 office 5 office 6 office 7 office 8Source

Når jeg engang får mulighed for at flytte i en større lejlighed, kunne jeg voldsomt godt tænke mig et hjørne eller afdeling, der skulle fungere som hjemmekontor. Jeg har lige nu et helt almindeligt skrivebord fra IKEA, som jeg sidder ved, men det fungerer også som spisebord når jeg har gæster. Det kunne jeg godt tænke mig at slippe for! Jeg har dermed været forbi min ultimative inspirationskilde nr. 1, Tumblr, for at drømme lidt om et hyggeligt, stilfuldt hjemmekontor. Der er et hav af muligheder, men ovenstående billedserie er eksempler på, hvordan et hjemmekontor kunne se ud.

Jeg er specielt vild med det rå look på syvende billede og detaljen med bøjlen, der fungerer som en slags knage for magasiner på sidste billede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FYLDIG OG MED FORMER - GÆSTEHUSET, MIDT I SKOVEN