MOODINGS: OVERGAARD & DYRMAN

FYLDIG OG MED FORMER – GÆSTEHUSET, MIDT I SKOVEN

p 1

p 2

p 3

p 6

p 5

p 4

p 7

Source

Ovenstående beskrivelse bruges oftest i forbindelse med beskrivelsen af en frodig kvinde, men det var samme beskrivelse, jeg tænkte på til dette hus. Det er ikke ofte, at man ser et hus, hvor der er brugt så meget træ, men det er jo i den grad oplagt hos dette gæstehus i Florida, som er placeret midt i skoven, som i øvrigt var ejerens ønske.

Jeg er tiltrukket af al den lys, som strømmer ind i det hus, og her vil man med rette føle sig ‘i ét med naturen’. En anden ting, som jeg finder interessant og, som er oppe i tiden er, at man har løftet huset sådan, at man opholder sig på 1. og 2. sal så man kan få den flotte udsigt til natur og, i dette tilfælde, vand til den ene side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOODINGS: OVERGAARD & DYRMAN