DAGENS LOOK-A-LIKE: MENU POV LYSESTAGE

DAGENS INSPIRATION: RIKKE FROST DESIGN FOR BOLIA

Bolia 1

Bolia 2 Bolia 3 Bolia 4 Bolia 5 Bolia 6

Bolia.com

I dag har jeg valgt at sætte fokus på en talentfuld designer, der har over 100 møbler bag sig. Hun har modtaget priser så som Bolig magasinets design award 2012 og BO BEDREs Designer of the year i 2009. Hun skaber, efter min mening, møbler som både er funktionelle og æstetisk flotte at se på. Hendes møbler bærer præg af, at de skal og kan bruges. De er ikke designobjekter, som skal stå til pynt.

Ovenstående billeder, er inspirationsbilleder fra Rikke Frosts samarbejde med Bolia.com. Billederne er fængende på grund af farvesammensætningen. Hvis man var lige så modig med farver på væggene, kunne jeg sagtens se spejlet på tredje og fjerde billede og sofaen på anden billede i mit fremtidige hjem. (Bor på kollegium nu, så der er ikke plads til de store armbevægelser) Jeg er i øvrigt også vild med, at den store blå sofa ser indbydende ud. Har set for mange sofaer, som er æstetisk flotte, men som man får ondt i kroppen af at sidde i. Komfort er så uhyggelig vigtigt når man skal vælge sofa.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS LOOK-A-LIKE: MENU POV LYSESTAGE