NY AARHUS-SOUVENIR

INSPIRATION

inspiration 1 inspiration 2 inspiration 3 inspiration 4 inspiration 5 inspiration 6 inspiration 7 inspiration 8 inspiration 9 inspiration 10Alle billeder er fra Pinterest

Ovenstående billeder er valgt i dag, idet de inspirerer mig på forskellige måder. Ikke overraskende, har et par af billederne lidt sommer vibes over sig. Det er jo trods alt august.

Jeg vil gerne komme med en kommentar til billedet af køkkenet. Jeg kan rigtig godt lide dette køkken, idet det ikke – som de fleste køkkener lige nu – er hvidt. Nogle elementer i et køkken må for mig gerne være hvidt, men hvis alt køkkeninventar er hvidt, plus hvide vægge og hvide karme, så bliver det efter min mening lige lovlig minimalistisk. Der må gerne være lidt dybde i et køkken, og hvor fedt er det ikke lige at ovenstående køkken har mikset træ og sort? Virkelig lækkert. Tæppet tilfører lidt hygge, hvilket jeg også er fan af.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY AARHUS-SOUVENIR