NYT SINNERUP KATALOG PÅ GADEN

DAGENS INSPIRATION: GRÅ KØKKEN

g1

g2

g3

g5

Alvhem

Nu har jeg i den seneste tid set ret mange hvide køkkener. Og de er bestemt værd at kigge på, og er et godt valg, hvis man vil have en minimalistisk stil i køkkenet. Jeg synes dog det var befriende, for en gangs skyld at se et grå køkken, da jeg klikkede mig ind forbi Alvhems hjemmeside. Jeg kan rigtig godt lide den grå farve som kontrast til de hvide vægge, og jeg kan også lide, at lågerne er udformet i lidt gammeldags stil. Der er en smule landkøkken over det, men dog med et moderne touch.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT SINNERUP KATALOG PÅ GADEN