MINUS FARVER - MER' NORMANN COPENHAGEN

NYT FRA ROYAL COPENHAGEN

ROYAL

 

“Riflet Contrast” er navnet på det nye porcelænskrus, som Royal Copenhagen har sat i produktion. Jeg fik nyheden på mail, og syntes, at de var så fine, at de skulle vises frem her på bloggen. Jeg lader RC tale for sig selv:

“Det hårde porcelæn er overtrukket med blød silikone, mens stærke farver står i skarp kontrast til den skinnende hvide overflade. Riflet Contrast er fyldt med kontraster og Royal Copenhagens originale bud på, hvad innovativt design kan gøre for en praktisk indretning som for eksempel et krus. 

 Riflet Contrast krusene findes i flere af regnbuens farver, og de kan kombineres, som du lyster. Du kan vælge en stribe ensfarvede – enkelt og smagfuldt – men du kan også matche to eller tre farver til et af Royal Copenhagens stel – for et mere modigt udtryk. Eller du kan gå hele vejen med et farvestrålende mix af hele paletten. Uanset hvad, så er krusene så dekorative, at du roligt kan lade dem stå fremme som en del af din boligindretning – også når de ikke er brug.  

 For første gang i Royal Copenhagens historie er materialet silikone blevet brugt. Silikonen er praktisk, når man skal holde om et varmt krus, men formålet var først og fremmest at skabe en serie af originale krus, der matchede boligindretningen i moderne hjem. Det lykkedes for designeren H.C Gjedde, og i 2007 blev serien af Riflet Contrast krus introduceret på det danske marked. 

 Men selv om serien er moderne, så er det riflede porcelæn en historisk hjørnesten i Royal Copenhagens tradition. Den riflede form stammer helt tilbage fra det 19. århundrede og kommer oprindeligt fra det klassiske Musselmalet Riflet, som fik sit navn efter muslingens riflede skal. Siden er riflerne med succes blevet genfortolket i blandt andet Blå Mega Riflet, Sort Mega Riflet og Riflet Platin.

 Stellet består af krus i 15 forskellige stærke farver: Chokolade, grøn, gul, koral, lavendel, Mega blå, opal, orange, latte, hindbær, scarlet rød, skovgrøn, turkis og antracit. Og espressokopper i farverne chokolade, grøn, latte, mega blå, blomme, hindbær, sky og gul.” – Royal Copenhagen.

Er man, ligesom jeg, hooked på disse fine krus i innovativt design, så kan de erhverves for 99 kr (lille model) og 149 kr. (stor model) lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINUS FARVER - MER' NORMANN COPENHAGEN