CHRISTMAS TABLE DECORATIONS

SMÅT MEN GODT

1s2s3s5s6s8s9sSource: Stadshem

Jeg har netop været forbi den populære blog, Homesick, hvor jeg faldt over en fin lille lejlighed. Jeg syntes, at jeg var nødt til at dele den på min blog, så her har I den så: En fin lille lejlighed, der, på trods af få kvadratmeter, ikke forekommer klaustrofobisk, men tværtimod lys og venlig. Jeg kan godt lide de lyse rum, der komplimenteres af smukke fund og fine indretningsløsninger. Dernæst er der ikke noget “fyld” i denne lejlighed. Alt har en funktion.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS TABLE DECORATIONS