LYNGBY PORCELÆN X MAGASIN

FONDATION LOUIS VUITTON, PARIS

bb1bb3bb2SOURCE 1 +  2

Jeg er ret fascineret af arkitektur. Det være sig alt fra mit universitet i Kolding, Operaen i København, Eiffeltårnet i Paris og ovenstående Fondation Luis Vuitton også i Paris. Når jeg ser bygninger i ovenstående kaliber bliver jeg på én gang skræmt og enormt nysgerrig. Skræmt, fordi jeg ikke kan forholde mig til, at bygningen foran mig for eksempel ikke ligner noget, der er tilgængeligt for mennesket, men blot er til for beskuelse. Enormt nysgerrig, fordi jeg med det samme vil have indsigt i, hvordan man har fået en så vild idé til en bygning. Hvad symboliserer bygningen, hvis der er tænkt over dette. Hvad skal vi, alle besøgende, med en sådan bygning?

Fondation Luis Vuitton-bygningen er en museumsbygning, der er placeret i den parisiske park, Bois de Boulogne. Det har taget seks år at bygge museet, og d. 28. oktober 2014 blev der endelig åbnet op for offentligheden.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYNGBY PORCELÆN X MAGASIN