STELTON NYHEDER, EFTERÅR 2014

ELLOS HOME – EFTERÅRETS INTERIØR

ELLOS HOME - FALL 2014

Source

Indrømmet, jeg har ikke altid været fan af ELLOS’ sortiment. Jeg syntes ikke, at ELLOS sigtede mod min aldersgruppe, men derimod i højere grad mod min mors. Den tid er dog forbi. Jeg ser en stor forandring i ELLOS’ sortiment – både med hensyn til deres mode og interiør. Jeg er især glad for deres ‘Bolig’ afdeling, som udbyder interiør til fair priser. Jeg vil sammenligne deres udvalg med H&M’s boligafdeling, bortset fra, at H&M har et lidt bredere udvalg. Så klik forbi ELLOS’ boligside, og find inspiration til efterårets indretning.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STELTON NYHEDER, EFTERÅR 2014