DAGENS LEJLIGHED: 33,5 KVM FUNKTIONEL STUDIEBOLIG

TIL SALG: MODERNE TRÆHUS

b1

b2

b3

b4

b5

b6

b7

b8

b9

b10

b11

b12

b13

b14

b15

b16

b17

b18danbolig Vejle har lige nu dette skønne træhus til salg, og den familie, som overtager dette hus, vil få 223 m2 at udfolde sig på. Familien, som køber huset, skal naturligvis kunne lide husets rustikke træfacader. Men familien skal også falde pladask for selve husets indretning, da alt fremstår nyt. Husets fordele er netop, at intet skal renoveres, og, at det indbyder til dejlige sommeraftener på terrasserne, som også har udsigt ud over Bredballe Villapark.

Personligt, er jeg vild med husets træfacader. Huset fejler absolut intet udefra. Jeg keder mig dog lidt, når man ser billeder af huset indvendigt. Køkken-al-rummet fejler intet, det lever op til den moderne families ønske om et stort køkken-al-rum, som skal fungere som husets “hjerte”. Dog, ville jeg rive badeværelset ned. Jeg kan godt se ideen med mosaik som dekoration, men farvesammensætningen her er jeg ikke begejstret for. Og jeg ville tilmed ikke have samme låger i badeværelse og køkken. Soveværelset ser også ufærdigt ud, og kunne trænge til lidt dekoration på væggene og andet, der ville give rummet en personlig stil.

Se mere hos danbolig Vejle her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS LEJLIGHED: 33,5 KVM FUNKTIONEL STUDIEBOLIG