INTERIOR STYLING - STILLEBEN

NEW KAY BOJESEN POSTERS

KB 1 KB 2 KB 3 KB 4 KB 5Så blev det Kay Bojesens tur til også at lave plakater, som er et hit lige for tiden. Jeg fandt frem til til nyheden via deres facebookside i går, og jeg synes, KB er kommet ret godt efter det. De har et retro-look, som jeg godt kan lide, og det er jo også i stil med den tendens vi ser netop nu, hvor retrofund og -stilen har fået sin revival. Er du, ligesom mig, blevet fristet til at købe, eller bare se, hvad priserne er for de enkelte plakater, så find mere information på deres hjemmeside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR STYLING - STILLEBEN