DAGENS INSPIRATION: RIKKE FROST DESIGN FOR BOLIA

DAGENS LEJLIGHED: 33,5 KVM FUNKTIONEL STUDIEBOLIG

11 22 33 44 55 66 88 77Se mere her

Jeg har været forbi ejendomsmæglerfirmaet Husman Haubergs hjemmeside, hvor de viser fine, svenske boliger frem. Jeg faldt over denne fine bolig på kun 33,5 kvm, der er utrolig funktionel indrettet og perfekt som studiebolig. Jeg kan godt lide, at “soveværelset” kan skjules når det ikke bruges og, at lejlighedens vægge er hvide, så den syner større. Det, som trækker ned er, at der ikke er så meget plads til spisebord. Men mon ikke man kunne finde en fin løsning fra IKEA. Hjemme hos mig er der heller ikke plads til et stort, fint spisebord, så jeg har dette klapbord fra IKEA, som jeg også sagtens kan se for mig i denne bolig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS INSPIRATION: RIKKE FROST DESIGN FOR BOLIA