ALICEHEIDE ON BLOGLOVIN AND POLYVORE

BLUE IS THE NEW BLACK

BLOG2

lysestage / Tekande / Pudebetræk / Illustration / Vase

Jeg er nok ikke den første, som nævner dette, men det skal dog ikke holde mig fra at lave et inspirations indlæg omkring det. Efterårets hotte farve er blå, og især navyblå er en hot farve. Man fristes til at sige, at “blue is the new black”. Jeg har ikke rigtigt noget i mit hjem, indenfor interior, som er i blåt. Personligt er jeg mest til farven indenfor mode. Der er jeg til gengæld også ret vild med den. Læs fx indlægget omkring den flotte læderjakke fra Acne i ja, navyblå her. 

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALICEHEIDE ON BLOGLOVIN AND POLYVORE