MY LIFE THROUGH INSTAGRAM

ZARA AW14 COLLECTION

Z1

Z2

Z3

Z4

 

Z6

Z7

Z8

Z9

Z10

Se hele kollektionen her

Et sjældent indlæg om mode  står på programmet i dag. Det skyldes, at jeg var forbi Zaras online webshop, hvor jeg fandt ovenstående kreationer. Som overskriften antyder, er dette efterårs og vinterkollektionen. Jeg har dog ikke taget alle kreationer med, men blot udvalgt dem, som tiltrækker mig.

Personligt, har jeg det sådan med Zara, at jeg altid kan finde et item (eller ti) som jeg kunne klikke hjem med det samme. Jeg er vild med de farver, som Zara udvælger. Beige, sort, brun og khaki er oftest repræsenteret i Zaras kollektioner, og jeg synes, at de spiller utrolig godt sammen. Tilmed, er kreationerne ofte simple, og det gør, at man let kan kombinere flere items. De enkle snit men dog også med overraskende detaljer, får mig til at ønske, at jeg havde mulighed for at klikke samtlige kreationer hjem. Virkeligheden er dog en anden…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY LIFE THROUGH INSTAGRAM