INSPIRATION: BOGREOLER/BOOKSHELVES

STORSLÅET RESIDENS I DEN MEXIKANSKE NATUR

house 1

house 2

house 3

house 4

house 5

house 6

house 7

house 8

house 9

house 10

house 11

house 12

house 13

house 14

 

“Casa Narigua”, hedder huset. Med sin placering midt i det mexikanske landskab, midt i den frodige natur og på kanten af bjergene (bogstaveligt talt), tager den sig ud som et kunstværk. Trods dens placering midt i naturen, uden kig til naboer og andre bebyggelser, der får huset til at skille sig ud fra mængden, giver husets facade i pigmenteret beton og de den store panorama udsigt netop det look, der får huset til at falde i med naturen.

Det fine miks mellem moderne og antikke møbler giver indretningen den varme, som er nødvendigt som kontrast til de store facader i beton. Det får huset til ikke bare at ligne et udstillingshus, men et beboeligt hus med hjertevarme. Det store designproblem med denne residens, var placeringen midt i naturen. For selvom udsigten er ubeskrivelig, midt i det nordlige Mexico, giver placeringen også en udfordring i forhold til at ville respektere det eksisterende økosystem. Derfor har man valgt at løfte huset, så det nærmest svæver over træerne.

Tænk sig, at tage på ferie her, og nyde den flotte udsigt med et glas rosé. Man kan næsten høre fuglene synge, og vandet risle…

Huset er i øvrigt 7875sqm og ligger i El Jonuco, altså i det nordlige Mexico.

Se artiklen og billederne af huset her 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: BOGREOLER/BOOKSHELVES