BIRKENSTOCK

I’M FEELING BLUE

blue acne blue acne blue acne 4 blue acne 5 blue acne3

 

Hvis jeg ikke havde set denne jakke, og bare havde fået fortalt hvordan den så ud, er jeg ikke sikker på, at jeg ville være voldsomt begejstret. Men glem alt om det, for den her BLÅ læderjakke er for vild! Den er blå på den rå måde, som er helt i tråd med biker-looket. Var det ikke fordi, at jeg kun lever af S.U. og en middelmådig arbejdsløn, så var den nok landet på min adresse indenfor ualmindeligt kort tid. Den er i øvrigt fra Acne, og kan erhverves her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIRKENSTOCK