DESIGNKULTUR

DENIM ON DENIM

denim 1

denim 2

denim 3

denim 4

denim 5

denim 6

denim 7

denim 8

denim 9

denim 10

 

Der er noget over det dér denim look. Det er på den ene side råt, vildt og rebelsk, og på den anden side virkelig afslappet. Uanset, hvilken begivenhed man har noteret sig i sin kalender, kan man tilllade sig at hoppe i denim. Er man ikke til “denim on denim” looket, kan et par Levi’s jeans eller en denim skjorte også gøre det. Krydret med lidt attitude og Rayban solbriller, får man et gennemført råt look. Er man til det mere feminine look, kan  en denim nederdel sagtens gå til et par ballerinaer og en stråhat til sommer.

Pointen er altså, at alle kan hoppe i denim, og der er absolut ingen grænser for, hvor meget af looket der må være i denim. Tjek lidt flere billeder ud, og bliv inspireret til at hoppe oftere i denim lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DESIGNKULTUR