Velkommen! Endnu en blog i høstakken

IKEA + ArtRebels

topbanner-landingpage_v3

 

content_large_v6

 

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at IKEA netop har lanceret deres nye særkollektion BRÅKIG i samarbejde med ArtRebels. Kollektionen består dels af velkendte produkter som har fået et nyt udtryk, og dels af helt nye produkter.

Personligt, finder jeg kollektionen spændende, men den har dog ikke den der “Wauw”-effekt på mig, da jeg ligesom mangler et eller andet overraskelseselement. Det skal dog siges, at jeg er helt skør med farveladen. Pastelfarverne får mig til at drømme om sommer og sol, og lysere tider.
Jeg ser frem til forhåbenligt flere særkollektioner fra den front.

 

1

  • Hi there to every body, it’s my first go to see of this webpage;
    this weblog includes awesome and truly good stuff designed for readers.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen! Endnu en blog i høstakken