STINE GOYA FOR H20

Freja Beha ny kampagnemodel for By Malene Birger

freja17-700x464

freja11-700x465

Det er nærmere bestemt By Malene Birgers vinterkollektion 2014, All That Jazz, som Freja Beha i mandags fløj ind fra New York for at skyde.

Freja Beha har som model arbejdet for alt, lige fra Chanel til Balenciaga til Vogue Paris. Det er ingen hemmelighed, at der til denne kollektion var et ønske om, at få en unik model hyret, i forbindelse med fejringen af den nye chefdesigners tiltrædelse. Det er Christina Esxteen, som nu skal gå i Malene Birgers fodspor.

Jeg glæder mig til at se det fulde resultat, og har lige så høje forventninger til Christina Exsteen, som jeg altid har haft til Malene Birger. Hvis også Christina Exsteen formår ikke at gå på kompromis på nogle punkter, er jeg sikker på, at vinterkollektionen, All That Jazz, bliver et hit. At det er Freja Beha, der som sagt skal lægge ansigt til kollektionen er et skridt imod noget, for mig at se, helt magisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STINE GOYA FOR H20